×

Un nou design și siguranță sporită pentru gama urbană Renault Trucks


Renault Trucks dezvăluie noua față a camioanelor din gama urbană și periurbană, inclusiv caracteristici speciale pentru modelele electrice. Noul design se inspiră atât din gama de vehicule comerciale ușoare (LCV) cât și din gama Heavy-Duty ale producătorului, stabilind Renault Trucks D, D Wide, C 2.3, D Wide LEC și Renault Trucks E-Tech D, D Wide și D Wide LEC ca punte între cele două domenii. Pe lângă acest facelift, a fost adăugată o gamă de noi echipamente de siguranță pentru a spori protecția atât a șoferilor, cât și a utilizatorilor drumului.

Modificări ale designului extern

Echipele de proiectare ale Renault Trucks au oferit vehiculelor din gama D & D Wide un facelift pentru a crea o legătură vizuală clară între vehiculele Heavy Duty și vehiculele utilitare ale mărcii.

Farurile full LED produc o nouă semnătură în formă de C, împrumutată din industria auto, stabilind o legătură estetică directă cu vehiculele comerciale. Renault Trucks D & D Wide adoptă, de asemenea, caracteristici de design tipice gamelor Heavy-Duty ale mărcii, cum ar fi o nouă grilă superioară și o formă „π” în relief pe față. Pe grila radiatorului, un spațiu generos este alocat transportatorului pentru a-și prezenta propria identitate vizuală.
La versiunile electrice ale Renault Trucks E-Tech D, D Wide & D Wide LEC, o față complet vopsită, inclusiv grila, creează o diferență vizuală distinctă. Grila este, de asemenea, împodobită cu o bandă subțire „E-Tech” care îi evidențiază stilul grafic în gradient. Nu în ultimul rând, toate vehiculele poartă cu mândrie noul logo al mărcii.

Caracteristici noi pentru a spori siguranța în mediile urbane

Pentru a colecta eficient deșeurile, a distribui bunuri sau a efectua lucrări ușoare de construcție, Renault Trucks D, & D Wide, C 2.3, D Wide LEC și Renault Trucks E-Tech D, D Wide și D Wide LEC își desfășoară activitatea frecvent în orașele dens populate. Centre, unde spațiul pentru camioane devine din ce în ce mai limitat. Pentru a reduce stresul șoferului și pentru a spori atât siguranța acestora, cât și a încărcăturii lor și a altor utilizatori vulnerabili ai drumului, Renault Trucks și-a echipat gama urbană și periurbană cu noi elemente de siguranță.

Mânerele de prindere și poziția oglinzilor retrovizoare au fost ajustate pentru a îmbunătăți linia de vizibilitate, facilitând trecerea pe străzile înguste. Radarele și camerele montate în jurul vehiculului oferă informații în timp real și, dacă este necesar, alertează șoferul, contribuind și mai mult la o conducere mai sigură și mai ușoară.

În plus, includerea unor funcții precum controlul automat al presiunii în anvelope, avertizarea de părăsire a benzii de rulare, un sistem de menținere a benzii de rulare și alerte de viteză sporesc semnificativ siguranța pe drum.

În cele din urmă, pentru o vizibilitate îmbunătățită și o conducere în siguranță, camioanele sunt echipate cu oglinzi retrovizoare noi.