×

Cum arata noua Scania SUPER 460 R


Scania SUPER reunește tradiția, performanța la cel mai înalt nivel, tehnologia modernă și eficiența într-o nouă gamă cu sistem de propulsie care aduce o economie de combustibil de până la 8%.

https://www.youtube.com/watch?v=DXkb3r_u1-s

Noua generație de motoare de 13 l, Scania SUPER este o evocare asupra trecutului de succes – generația Super din anul 1965 – care optimizează toate subansamblurile unui partener de drum: de la frâna pe motor, șasiu cu rezervoare mai mici și mai robuste și până la reducerea greutății componentelor.

Scania SUPER propune un sistem de motorizare diesel cât mai eficient și, implicit, cu emisii cât mai reduse. Motoarele Scania SUPER sunt compatibile cu o gamă de combustibili HVO și două dintre ele pot fi comandate ca versiuni biodiesel FAME.

Niciun element al generațiilor anterioare de motoare nu a fost preluat în noua gamă SUPER, fiecare element și funcționalitate au fost reevaluate și reproiectate într-o generație nouă care crește durata de viață tehnică cu 30%, în ciuda cerințelor scăzute de întreținere.

Noile cutii de viteze Scania Opticruise (G25 și G33 care au fost introduse în 2020) și o nouă gamă de punți spate conduc la economia de combustibil de 8%. Noua platformă de motor Scania oferă mai mult timp de funcționare, o durată de viață mai lungă, mai puțină întreținere și greutate redusă.

Schimbările noii generații Scania SUPER aduc îmbunătățiri atât pe planul serviciilor, cât și pe plan de design al interiorului cabinei. Este vorba despre noi materiale, culori și echipări interioare: de la banchete premium cu saltele cu suprafață neagră, la cuverturi în diferite tonuri și masă rabatabilă modernizată pe partea pasagerului