×

Variante suplimentare de ampatament și cabină pentru DAF XD cu motor PACCAR PX-7


Pentru a adapta perfect DAF XD la sarcinile și cerințele individuale ale operatorilor, XD cu motor PACCAR PX-7 de 6,7 litri este acum disponibil cu ampatament de până la 6,9 metri și o suită completă de cabine, inclusiv Sleeper Cab și Sleeper High Cab. . „Camionul internațional al anului 2023” propulsat de PX-7 vine ca un 4×2 rigid.

Datorită caracteristicilor sale de siguranță activă și pasivă de vârf, viziunii directe și indirecte de neegalat și confortului excelent al șoferului, DAF XD este cel mai bun camion de distribuție de 19 tone plus. Poate fi echipat cu motorul PACCAR MX-11 eficient din punct de vedere al consumului de combustibil (220 kW/300 CP până la 330 kW/450 CP) și – pentru aplicații de până la 19 tone – sistemul economic PACCAR PX-7 de 6,7 litri. Acesta din urmă are o greutate cu încă 600 kg mai mică și oferă puteri de la 167 kW/230 CP până la 227 kW/310 CP.

Pe lângă Day Cab spațioasă deja disponibilă, DAF a adăugat acum Sleeper Cab și Sleeper High Cab la programul XD PX-7. Ambele cabine oferă și mai mult confort de conducere și spațiu de locuit pentru șofer și fac posibile rute de distribuție de mai multe zile. Patul supraetajat de 70 de centimetri este prevăzut cu salteaua groasă ultra-confortabilă de la DAF XF.

Toate cabinele XD oferă accesibilitate superioară și game remarcabile de reglare pentru scaun și volan, garantând cea mai bună poziție a șoferului din segment. Conducerea și manevrarea beneficiază de designul optim al părții din față a șasiului, al suspensiei cabinei și al suspensiei punții spate.

Un plus pentru confortul șoferului sunt noile ampatamente foarte lungi. Cu lungimi de până la 6,9 metri, acestea sunt ideale în special pentru aplicațiile axate pe distribuția (condiționată sau nu) de mărfuri voluminoase, dar relativ ușoare, către supermarketuri și puncte de vânzare cu amănuntul.