×

Noua generație Renault Trucks Master Red EDITION: eficient și versatil


Renault Trucks a anunțat că va lansa o nouă generație de vehicule comerciale Renault Trucks Master Red EDITION în 2024. Această ofertă conectată și personalizată prezintă o mare varietate de stiluri de caroserie, subliniind angajamentul Renault Trucks de a oferi soluții adaptate nevoilor profesioniștilor.

Renault Trucks dezvăluie cea mai recentă versiune a Renault Trucks Master Red EDITION: un vehicul utilitar versatil, conectat și optimizat pentru uz urban. În versiunea sa electrică, se remarcă prin funcționarea silențioasă, fără emisii de CO 2 atunci când este utilizat și permițând accesul nerestricționat în toate zonele urbane, păstrând în același timp calitatea vieții locuitorilor locali.

Un vehicul complet nou, aerodinamic și eficient

În mare parte datorită designului său aerodinamic complet nou, Renault Trucks E-Tech Master Red EDITION se mândrește cu o reducere semnificativă a consumului de energie, de până la 21% față de generația anterioară.

Versiunile electrice, cu o baterie de 40 kWh sau 87 kWh, oferă o autonomie WLTP de peste 410 km.

Versiunile cu ardere internă, cu o nouă platformă de motor, mai eficientă, oferă emisii de C02 mult mai reduse, oferind în același timp puteri de la 105 CP la 170 CP și o nouă cutie de viteze automată cu 9 trepte pentru o plăcere sporită de a conduce.

O ofertă personalizată, adaptată fiecărei activități

Renault Trucks Master Red EDITION se remarcă prin adaptabilitate și prin numeroasele opțiuni de personalizare. Când iese din fabrică, vehiculul este disponibil în configurații cu basculant, cutie uscată sau furgonetă cu accesorii specifice pentru operatorii de livrare. Rețeaua Renault Trucks poate oferi, de asemenea, o gamă largă de alte accesorii pentru a răspunde cerințelor fiecărui sector.

Renault Trucks Master Red EDITION este disponibil în cinci stiluri de caroserie: șasiu-cabină (L2, L3), cabină cu platformă (L2, L3), camioneta (L2H2, L3H2), camioneta cu cabină adâncă (L2H2, L3H2) și transport de persoane.

Renault Trucks Master Red EDITION este pre-echipat cu caracteristici mecanice și electrice care facilitează operațiunile caroseriei.

Renault Trucks a proiectat, de asemenea, patru pachete de opțiuni pentru a personaliza și mai mult vehiculul: 
– „Livrare” pentru a simplifica operațiunile de livrare, 
– „Asistență la parcare” pentru a facilita manevrarea în centrul orașului, 
– „Depozitare” pentru optimizarea spațiului de încărcare, 
– „Asistență pentru șofer” pentru a maximiza siguranța atât a șoferilor, cât și a utilizatorilor drumurilor.

Caracteristici avansate de confort și siguranță

Renault Trucks Master Red EDITION și Renault Trucks Master E-Tech Red EDITION sunt dotate standard cu echipamente exclusive pentru a spori confortul la conducere, inclusiv un tablou de bord orientat către șofer, un afișaj secundar de 10,1 inchi, un încărcător cu inducție și compatibilitate wireless cu Apple CarPlay și Android Auto, acces la Servicii Google, climatizare automată și spațiu generos de depozitare. 
Renault Trucks Master E-Tech Red EDITION are și un cluster digital ca standard.  

În plus, noile sisteme avansate de asistență a șoferului (ADAS) sporesc siguranța și confortul la conducere. Noul Renault Trucks Master Red EDITION dispune de control adaptiv al vitezei de croazieră și limitator de viteză, senzori de parcare (spate, față și lateral) cu cameră de marșarier, asistență pentru benzi, avertizare pentru unghiul mort și recunoaștere a semnelor de circulație.  

Cu raza sa de viraj redusă, Renault Trucks Master Red EDITION oferă o agilitate optimă, facilitând manevrarea în spațiile înguste ale centrelor orașelor.

Renault Trucks Master Red EDITION prezintă elemente de design distinctive care sunt emblematice ale mărcii. În primul rând, se remarcă prin grila radiatorului împodobită cu margele roșii. Are insigne Red EDITION pe laterale și emblema pătrată caracteristică din spate. Centurile de siguranță roșii și husele și covorașele exclusive personalizează cabina.

O gamă completă de servicii pentru o productivitate optimă

Indiferent dacă este în versiunea diesel sau electrică, Renault Trucks Master Red EDITION este complet conectat, deschizând calea pentru dezvoltarea de noi servicii dedicate. Un plan de întreținere personalizat și dinamic permite programarea întreținerii și combinarea operațiunilor de întreținere, asigurând astfel un timp optim de funcționare. De asemenea, șoferii primesc alerte privind starea vehiculului lor, prin intermediul unei aplicații dedicate.

Renault Trucks Master E-Tech Red EDITION este susținut de o gamă cuprinzătoare de servicii special concepute pentru vehiculele electrice: 
– Auditul, instalarea și întreținerea instalațiilor de reîncărcare, 
– Programarea și monitorizarea încărcării vehiculelor etc.

Pentru controlul total al costurilor, Renault Trucks Financial Services oferă o serie de planuri de finanțare și soluții de asigurare personalizate.
Expertiza rețelei Renault Trucks în domeniul greutății este avantajoasă și pentru vehiculele comerciale

Clienții de vehicule comerciale beneficiază de expertiza Renault Trucks pentru sarcini grele și de densitatea rețelei de distribuție și reparații (1.400 de dealeri în Europa). Operațiunile de reparații și întreținere la vehiculele comerciale – atât Diesel, cât și electrice – sunt efectuate de experți, tehnicieni instruiți. Pentru a răspunde nevoilor clienților business, Renault Trucks oferă programări rapide și program extins (inclusiv sâmbăta dimineața).

Specificațiile tehnice ale Renault Trucks E-Tech Master RED Edition

– Greutate brută a vehiculului: până la 4 t
– Sarcină utilă: până la 1.600 kg (3,5 t șasiu cabină fără caroserie)
– Capacitate paleți: până la 5 europaleți 
– Motor electric: Putere maximă: 105 kW / Cuplu maxim: 300 Nm 
– Baterii : până la 87 kWh 
– Autonomie: până la 400 km cu o viteză maximă de 90 km/h 
– Timp de reîncărcare: de la 15% la 80% în 40 de minute (130 kWh)
– Capacitate de remorcare: până la 2,5 t