×

Taxa de drum din Italia: DKV BOX ITALIA FLEET poate deconta taxele de drum pentru vehicule de până la 3,5 tone


Unitatea de bord DKV Mobility pentru Italia poate fi utilizată pentru decontarea taxei de drum pentru autoturisme, camionete și motociclete

De acum, clienții DKV Mobility, furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, pot să-și achite taxele de drum pentru vehiculele de până la 3,5 tone (de exemplu, autoturisme, camionete, motociclete) prin intermediul DKV BOX ITALIA FLEET. Până acum, acest lucru era posibil doar pentru vehiculele de peste 3,5 tone prin intermediul DKV BOX ITALIA. Astfel, clienții cu flote mixte, în special, pot acum să deconteze în mod convenabil și transparent taxele de drum pentru toate vehiculele gestionate, pe autostrăzile din Italia continentală.

„Aceasta este o etapă importantă pentru noi, care face ca decontarea taxelor de drum pentru clienții noștri din Italia să fie și mai transparentă și accesibilă pentru toate vehiculele”, spune Jérôme Lejeune, Managing Director Toll and Refund Services la DKV Mobility. „Aș dori să mulțumesc AISCAT (Asociația Societăților de Concesionare a Autostrăzilor și Tunelurilor) pentru încrederea acordată și pentru că ne-a oferit statutul de emitent certificat.”

În întreaga Europă, DKV Mobility oferă soluții de achitare a taxelor de drum pentru mai mult de 30 de țări – cu scopul de a face decontarea acestora cât mai transparentă și mai simplă posibil pentru clienții săi. Instrumente digitale precum DKV Analytics sau Toll Product Overview 2.0 oferă clienților DKV Mobility o imagine completă a tuturor cheltuielilor aferente taxei de drum.