×

Gheorghe Vlase va exploata in urmatoarea perioada un Ford Trucks F-Max in diferite conditii de drum


Gheorghe Vlase va exploata in urmatoarea perioada  un Ford Trucks F-Max in diferite conditii de drum, pentru operarea transporturilor coordonate de compania sa, avand ca obiectiv documentarea rezultatelor obtinute in fiecare situatie.

Proiectul va fi disponibil pe canalul de Youtube al Ford Trucks Romania si pe toate canalele de Social Media, cu o periodicitate saptamanala, si va aborda multe dintre subiectele intalnite de un transportator pe parcursul traseelor sale: obtinerea unui consum de combustibil eficient, condus preventiv, in siguranta, folosirea tuturor tehnologiilor vehiculului, detalii de raportare la conditii diverse de drum si tip de incarcatura. Toate acestea din perspectiva unui sofer de F-Max.  Fiecare dintre aceste directii va fi documentata pe parcursul traseelor strabatute. Partenerul in evaluare si analiza a rezultatelor obtinute si a performantelor camionului va fi Alexandru Troncota, Driver Trainer in cadrul companiei AIC Trucks.

Gheorghe Vlase este colaborator al companiilor din grupul AIC de peste 20 de ani, cu o experienta totala in transporturi de 27 de ani. A fost printre primii clienti Ford Trucks in Romania, si continua acum ca utilizator al camionului F-Max pentru a il testa in conditii reale.

“ Am raspuns afirmativ propunerii lui Stefano Albarosa de a fi parteneri in acest proiect si de a conduce F-Max in  transporturile pe care le efectuez, pentru a veni catre colegii mei, soferi, cu date reale despre performantele acestui vehicul. Vrem sa vedem cu plusuri si minusuri, ce inseamna F-Max, din punct de vedere al: consumului, eficientei in transport, comportamentul camionului pe traseele din Romania si confort. Totul va fi real, va fi o experienta unica pentru mine si o provocare interesanta.

Voi aduna date despre exploatarea F-Max, iar impreuna cu Alexandru Troncota le voi analiza si evalua. Rezultatele si discutiile de pe parcurs le veti vedea in video-urile din Social Media.

Referitor la personalizarea camionului, acesta ma reprezinta intru totul si ma ajuta sa duc mesajul meu mai departe: culoarea este una care ma caracterizeaza, iar mesajul de pe semiremorca este unul patriotic, al marelui poet Mihai Eminescu „Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie/Tara mea de glorii, tara mea de dor”. „ a declarat Gheorghe Vlase.

„Acest proiect este cu si despre F-Max, un model emblematic pentru Ford Trucks. Spun asta pentru ca a fost votat camionul anului in 2019, reprezentand o sinteza a patru piloni importanti: confort, siguranta, eficienta si cost de proprietate. De la acel moment, produsul a fost incontinuu imbunatatit pentru a se adapta cerintelor clientilor. Referitor la parteneriatul cu Gheorghe Vlase, acesta este unul inedit pentru ca vom exploata si evalua camionul in timp real. Eu ma voi ocupa de evaluare iar partenerul nostru de exploatare si analiza din perspectiva utilizatorului. Si aici ma intorc la cei patru piloni pe care ii avem in considerare permanent in evaluarea F-MAX, si va invitam sa urmariti testarea lor” a declarat Alexandru Troncota, Driver Trainer AIC Trucks.

„Ma bucura foarte mult demararea acestui proiect pentru ca am mare incredere in asocierea intre un profesionist in aceasta industrie, Gheorghe Vlase, si F-Max, un cap tractor care aflat in perioada de maturitate, incepe sa demonstreze acest raport de cost total de proprietate care l-a si consacrat inca de la inceput. Gheorghe Vase a fost printre primii clienti Ford Trucks in Romania, este un sofer si transportator cu multa experienta si aplecare asupra parametrilor de exploatare cat mai eficienta a camionului. Sunt convins ca toate informatiile pe care le va furniza pe parcursul utilizarii F-Max vor fi foarte interesante si folositoare pentru alti soferi, utilizatori si chiar si pentru noi, atenti intotdeauna la imbunatatirea serviciilor.” A declarat Stefano Albarosa, CEO AIC Trucks

“Gheorghe Vlase a fost unul dintre primii reprezentanti ai industriei transporturilor pe care i-am cunoscut si am fost surprins intr-un mod foarte placut. Daca ar fi sa reduc impresia de atunci la doua cuvinte, acestea ar fi “pasiune” si “profesionalism”. M-a facut curios la inceput cu afirmatia “nu poti conduce un camion ca si cum ar fi un autoturism”, chiar daca eram putin sceptic. Ulterior am inteles importanta anticiparii si a folosirii tuturor informatiilor tehnice si ale simturilor de care dispunem. Si mi s-a confirmat cand am auzit alti specialisti vorbind despre aceste lucruri si spunand: “da, dar G. Vlase este la un alt nivel”. Ma bucur ca avem ocazia si cred ca e de datoria noastra sa transmiterea aceste informatii catre soferii si transportatorii romani” a declarant Razvan Szilagyi , Deputy CEO AIC Trucks.