×

Volta Trucks-livrări cu emisii zero la Oktoberfest


Volta Trucks, s-a alăturat grupului Paulaner Brewery pentru a furniza livrări complet electrice, fără emisii , la celebrul Oktoberfest din München, Germania, ca parte a programului experimental de conducere al Volta Trucks.

Odată cu implementarea Volta Zero, complet electric, de 16 tone, Paulaner Brewery Group nu numai că ajută la reducerea emisiilor în centrul orașului München, ci sporește și siguranța tuturor utilizatorilor drumului și a participanților la festival, în timp ce face livrări de băuturi la locațiile evenimentului.

Designul inovator și atrăgător al vehiculului a atras atenția locuitorilor din Munchen și a vizitatorilor Oktoberfest.

Oktoberfest, lansat pentru prima dată în 1810, este un eveniment anual organizat în Munchen, Bavaria și atrage peste șase milioane de vizitatori.

Paulaner Brewery Group operează Volta Zero complet electric pe străzile din München, ca parte a Programului Volta Zero Driving Experience, permițându-le astfel să înțeleagă cum se va integra camionul de utilitate medie complet electric cu specificațiile de producție în operațiunile lor.

Usf Schermo, șeful vânzărilor în Germania la Volta Trucks, a declarat:

„Este fantastic să văd camioanele noastre pe străzile din München și să livrăm la un eveniment de renume mondial. Întrucât organizatorii Oktoberfest caută să facă pași către un eveniment mai ecologic și mai durabil, livrările în oraș care produc zero emisii, sunt un pas grozav către obiectivele noastre de afaceri de decarbonizare a centrelor orașelor.”