×

Schmitz Cargobull – S.CS X-TOUGH a fost selectată pe lista scurtă pentru Premiul I-NNOVATION 


Cortina Schmitz Cargobull S.CS X-TOUGH, care își va celebra premiera la târgul SOLUTRANS din Lyon a intrat pe lista scurtă pentru premiul I-NNOVATION. Acest premiu este prezentat în cadrul târgului pentru cele mai inovatoare produse și soluții din domeniul vehiculelor comerciale și transportului urban de livrare.

„Am proiectat S.CS X-TOUGH special pentru a satisface cerințele ridicate ale clienților francezi și suntem încântați că a fost nominalizat pe lista scurtă. Vehiculul va fi prezentat publicului pentru prima dată la Solutrans ca una dintre inovațiile noastre. pe care îl vom prezenta la târg”, a declarat Boris Billich, Chief Sales Officer la Schmitz Cargobull.

Semiremorca cu cortină robustă S.CS X-TOUGH a fost dezvoltată special pentru Franța și țări cu o greutate totală de 44 de tone, încadrându-se perfect în gama de șasiu Schmitz Cargobull cu șasiu galvanizat și șurubat. Are traverse în structura șasiului, ceea ce îl face deosebit de robust. Stabilitatea șasiului își dovedește valoarea, în special cu încărcarea spate și frecvența ridicată a sarcinilor cu stivuitorul.

Șasiul poate fi combinat cu diferite suprastructuri, cum ar fi POWER CURTAIN fără șipci sau SPEED CURTAIN cu deschidere rapidă. Schmitz Cargobull oferă o garanție de 10 ani împotriva ruginirii pe toate piesele galvanizate din șasiu. Galvanizarea face ca șasiul să fie rezistent la coroziune și oferă o protecție optimă împotriva ruginii.