×

(P) Cum alegi o stație de încărcare electrică pentru mașină?


Există mai multe motive pentru care ar trebui să cumpărați un încărcător electric de calitate pentru mașina dumneavoastră:

                Siguranță: încărcătoarele de calitate sunt proiectate cu caracteristici de siguranță, cum ar fi protecție la supraîncălzire, protecție la scurtcircuit și protecție la supraîncărcare, asigurându-vă astfel că dispozitivul este protejat împotriva unei avarii.

                Durabilitate: Încărcătoarele de înaltă calitate sunt fabricate cu materiale caliative, care sunt mai durabile și au o durată de viață mai mare decât încărcătoarele mai ieftine, achiziționate din surse nesigure.

                Fiabilitate: Încărcătoarele de calitate sunt mai fiabile și vor oferi performanțe de încărcare constante, în timp ce încărcătoarele mai ieftine ar putea să nu funcționeze la fel de bine sau pot înceta să funcționeze după o perioadă scurtă de timp, iar acest fapt să poate deteriora autovehiculul electric.

                Eficiență: un încărcător de calitate vă va încărca dispozitivul mai rapid și mai eficient, economisind timp și asigurându-vă că dispozitivul este încărcat complet și în siguranță atunci când aveți nevoie de el.

                Eficient din punct de vedere al costurilor: în timp ce un încărcător de calitate poate costa mai mult la achiziție, vă va economisi bani pe termen lung, având o durată de viață mai mare și o performanță constantă, care nu vă pune în pericol mașina.

De ce ar trebui să alegi o stație de încărcare electrică Webasto?

                În principiu alegerea unui producător de stații de încărcare depinde de preferințele și cerințele individuale. Cu toate acestea, ar trebui să alegi un încărcător Webasto dacă îți dorești următoarele caracteristici: fiabilitate, durabilitate și compatibilitate cu diferite tipuri de vehicule. În plus, Webasto oferă o gamă de soluții și opțiuni de încărcare, permițând clienților să aleagă cea mai bună variantă pentru nevoile lor specifice.

                Stația de încărcare electrică Webasto Unite 22kW are integrată aplicația Scan & Charge cu care puteți accesa starea actuală a stațiilor dvs. de încărcare, întregul istoric de încărcare, consumul dvs. de energie și multe altele, în orice moment și de oriunde. Infrastructura de încărcare poate fi gestionată și controlată de la distanță. Datele de la stațiile dvs. de încărcare sunt încărcate în portalul și aplicația Webasto ChargeConnect, oferind transparență, control și securitate maximă.

Beneficii:

  • Starea în timp real 24/7 a tuturor punctelor de încărcare
  • Gestionarea flexibilă a permisiunilor utilizatorilor
  • Întreținere și diagnosticare de la distanță pentru o funcționare fără probleme
  • Control de la distanță prin aplicație, de exemplu pornirea și oprirea sesiunilor de încărcare
  • Prezentare detaliată a proceselor de încărcare finalizate (istoric de încărcare)
  • Funcții complete de monitorizare
  • Actualizări regulate cu funcții noi pentru aplicație și portal
  • Utilizare și gestionare la diferite niveluri de utilizator în funcție de autorizare
  • Securitate ridicată a datelor

Mai multe informații puteți vedea accesând link-ul:  https://www.fomcoshop.ro/statii-de-incarcare-electrice-si-accesorii