×

Monitorizează activitatea șoferilor internațional (P)


Ești proprietarul unei flote de autocamioane care realizează transport internațional? Îți dorești să realizezi într-un timp mai scurt rapoartele/țară/șofer pentru plata diurnei? Fomco Trade are soluția!

            Dezvoltatorii cititorului de date Tacho2Safe au dezvoltat aplicația TachoSafe Lite PRO. Aceasta ajută companiile să monitorizeze și să realizeze rapoarte pentru fiecare șofer care includ timpul efectiv lucrat în fiecare țară pe care acesta a tranzitat-o. Astfel vă este mai ușor să plătiții șoferii în conformitate cu noile reglementări la nivel european, impuse din februarie 2022. Pe baza rapoartelor generate de către aplicație puteți depune domentația necesară la ITM. Nu este necesar să descărcați aplicații suplimentare pentru a converti fișierul în formatul solicitat.

            Plătiți o singură dată varianta PRO a aplicației și beneficiați de descărcări și rapoarte nelimitate.

            Aplicația TachoSafe Lite PRO vă oferă și posibilitatea de a monitoriza întoarcerea vehiculelor comerciale la bază la fiecare 8 săptămâni.

            Folosind aplicația TachoSafe Lite PRO economisiți timp și bani, generând rapoarte cu codurile de țară pentru fiecare șofer cu doar un click. Acestea pot fi salvate în format CSV și PDF.

            Softul are disponibilă și o versiune în limba română, facilitând astfel utilizarea și venind în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor.

            Atenție, aplicația poate fi folosită doar utilizând și un cititor Tacho2Safe.

            Puteți achiziționa aplicația telefonic la numărul de telefon 0265/326043. Actualizarea aplicației se realizează pe baza seriei de identificare a cititorului costul fiind de 120 de euro + TVA.