×

HOYER își reînnoiește flota cu 165 de camioane DAF XG 480 4×2


HOYER, liderul mondial de piață în soluții logistice pentru produse lichide, își reînnoiește flota cu 165 de camioane DAF XG 480 4×2. Camioanele urmează să fie livrate în următoarele luni, vor fi folosite pentru operațiuni în toată Europa. Toate vehiculele dispun de suita cuprinzătoare a celor mai recente sisteme avansate de asistență la conducere (ADAS) a DAF.

Noile camioane vor fi staționate în Germania, Țările de Jos și Polonia și vor fi operaționale în toată Europa. Rudolf Schumacher, șeful departamentului de management al flotei pentru Europa al grupului HOYER, este încântat că,  compania sa înlocuiește parțial flota cu DAF XG, foarte eficient și multiplu premiat.

„Aceste camioane fiabile dispun de cele mai noi sisteme de siguranță de ultimă generație și oferă, de asemenea, o experiență luxoasă și confortabilă șoferilor noștri. Faptul că aceste vehicule pot rula pe HVO susține ambiția noastră de a contribui la un viitor mai durabil, deoarece noi, cei de la HOYER, vrem să avem grijă de generațiile viitoare. Conducerea cu HVO reduce emisiile de carbon cu până la 90%. Cu această nouă serie de camioane DAF, vom oferi clienților noștri servicii excepționale în cel mai bun mod HOYER.”