×

IVECO a lansat noua gama de produse si servicii


e-camion.ro a fost prezent la lansarea noii game IVECO în cadrul unui super eveniment desfasurat la Barcelona, Spania.

IVECO a investit masiv în reînnoirea produselor sale, tinând cont de nevoile și așteptările clienților, accelerând inovația prin parteneriate cu cei mai buni jucători din industrie.

IVECO a dezvoltat o gamă de produse cu multiple tipuri de propulsie pentru a oferi clienților soluții durabile și profitabile, potrivite pentru orice nevoie de afaceri. A accelerat dezvoltarea ofertei sale de vehicule electrice și a înființat un centru de producție în Ulm, Germania, unde produce integral primul camion IVECO heavy-duty electric.

Luca Sra, Președinte Truck Business Unit, Iveco Group, a declarat: “Lupta pentru schimbare este un job full-time căruia, în ultimii patru ani, i-am dedicat toate resursele. În 2019, am început o nouă călătorie, conducând o evoluție profundă în IVECO, mereu cu ochii ațintiți asupra clienților, adaptându-ne nevoilor lor pe toată durata de viață a vehiculului, dar și dincolo de aceasta.

Am muncit din greu și într-un ritm acerb, recunoscători pentru încrederea pe care clienții noștri au avut-o în noi, iar astăzi deschidem un nou capitol în istoria noastră. Odată cu lansarea gamei complete a anului 2024, ne arătăm puterea de a merge mai departe fără teamă și de a sta alături de clienții noștri, susținîndu-i cu un ecosistem de mobilitate 360 de grade, tehnologia care se potrivește cel mai bine nevoilor lor, pe toate segmentele, și cu cea mai extinsă ofertă de servicii.”

Reînnoirea întregii game Iveco: o gamă de ultimă generație, multi-energie

Pentru prima dată în istoria sa, IVECO și-a reînnoit întreaga gamă de produse printr-o investiție de 1 miliard de euro. În dezvoltarea acestei game de ultimă generație, IVECO s-a concentrat pe patru piloni: productivitate în afaceri, experiența șoferului, sustenabilitate și conectivitate.

Noile caracteristici și inovațiile construite în jurul clienților, dar și cu scopul de a asigura confortul și starea de bine a șoferilor, acoperă toate sistemele vehiculelor. Îmbunătățirile variază de la propulsie, cum ar fi introducerea unui motor de ultimă generație în segmentul greu, și ergonomie, cu adoptarea funcționalităților centrate pe șofer și auto, la interfața avansată om-mașină cu o tehnologie îmbunătățită la bord, pentru o conducere mai sigură.

Ghidat de principiul potrivit căruia tehnologia trebuie să se adapteze misiunii și să atingă obiectivele acesteia, IVECO a dezvoltat versiuni electrice ale gamelor sale ușoare și grele, continuând, în același timp, să-și îmbunătățească vehiculele cu motor cu ardere internă, inclusiv cele care utilizează gaz natural, pentru a reduce impactul asupra mediului.

Cea mai extinsă ofertă de servicii pentru a oferi soluții complete de mobilitate

IVECO își completează oferta de vehicule cu un ecosistem de soluții în evoluție rapidă – IVECO Services – conceput pentru a sprijini clienții în gestionarea ușoară și eficientă a vehiculelor sau a parcului auto, pentru a reduce costul total al proprietății și pentru a asigura profitabilitatea afacerii lor.

Oferta include și servicii dezvoltate pentru a face mai ușoară viața șoferilor, îmbunătățindu-le confortul și siguranța.

IVECO susține tranziția clienților săi către mobilitatea Zero Emisii, cu eMobility, servicii special create pentru a facilita trecerea la vehiculele electrice, crescând productivitatea, reducând Costul Total de Proprietate (TCO) și maximizând autonomia și eficiența energetică a vehiculului.

IVECO Capital oferă clienților o soluție financiară cuprinzătoare pentru vehiculele electrice, precum și pentru întreaga gamă IVECO.

Noul logo IVECO: un puternic simbol al schimbării

IVECO a marcat deschiderea unui nou capitol în istoria sa – punctul culminant al unei călătorii începute acum 48 de ani – prin dezvăluirea unei noi identități ce semnifică schimbarea. Noul logo negru, drept, impunător, exprimă dinamismul și inovația. El menține, în același timp, o legătură cu istoria brandului, redată prin fulgerul de lumină albastră – punct de joncţiune dintre istoria IVECO și noul său viitor energetic.

Noua identitate de brand, care ilustrează felul în care IVECO se pune în slujba unei societați moderne în continuă schimbare, menținând în același timp o legătură puternică cu rădăcinile sale puternice, va acompania evoluția produselor și serviciilor IVECO în anii următori.