×

Anglia – Transportatorii riscă acum o amendă de 10.000 de lire sterline pentru fiecare imigrant ilegal


Noi amenzi sunt aplicate transportatorilor care transportă migranți clandestini sau trec granița cu un vehicul nesecurizat.
Chris Yarsley, manager senior de politici la Logistics UK, a comentat: „Planurile guvernului de a majora amenzile pentru cei aflați că transportă victime ale bandelor de trafic de persoane, de la 2.000 la 10.000 de lire sterline de persoană, nu vor aborda cauza principală a problemei. . Operatorii profesioniști de transport rutier de mărfuri rămân vigilenți în orice moment, dar guvernul trebuie să recunoască faptul că șoferii și transportatorii responsabili sunt, ei înșiși, victimele traficanților criminali de persoane care pradă migranților nevinovați.
„Sunt necesare îmbunătățiri urgente pentru a se asigura că sistemele de detectare utilizate în porturi sunt pe deplin eficiente în localizarea persoanelor ascunse și ar trebui făcute mai multe pentru a asigura trecerea în siguranță și securizată a vehiculelor către porturile în sine, cu parcare peste noapte mai sigură și o supraveghere sporită pe rutele către Canal. porturi. Transportatorii și șoferii nu sunt ofițeri de imigrare pregătiți profesional sau personal de securitate instruit și nu ar trebui să fie de așteptat să accepte eșecurile operațiunilor la frontieră.”